آدرس: تهران، میدان سلماس، ضلع شرقی میدان، پلاک 21، واحد 1 کلینیک تخصصی پوست و مو رازی

کاشت سبیل به چه روشی انجام می‌شود؟

کاشت سبیل یک روش درمانی برای جبران ریزش موهای سبیل در میان مردان است. ممکن است این عمل به تنهایی انجام شود البته متخصصین غالباً پیوند سبیل را همراه با عمل‌های دیگر پیوند مو در صورت نظیر کاشت ریش یا حتی کاشت ابرو انجام می‌دهند.

کاشت سبیل و همین طور کاشت ریش یا ابرو معمولاً به روش DHI (کاشت موی مستقیم) یا روش FUE (استخراج واحد فولیکولار) انجام می‌شوند. همه این عمل‌ها باید با دقت بالا انجام شوند تا به تکنسین کاشت مو این امکان را بدهد که بتواند مطابق خواسته‌های بیمار، عمل کاشت را انجام دهد. هر دو روش مزایایی از جمله باقی نماندن اسکار در محل اهدا را دارند.

کاندیداهای کاشت سبیل


کاشت سبیل مو به عنوان یک روش درمانی برای بیمارانی که به دلایلی مانند بروز برخی بیماری‌ها یا وقوع حوادث، سبیل‌های خود را از دست داده‌اند، انجام می‌شود. با این حال، بسیاری از افراد همچنین به دلیل کمبود و ضعف سبیل موهای خود، تمایل به کاشت سبیل دارند. اگر شما از نداشتن سبیل موهای خود ناراحت هستید، می‌توانید به یک متخصص موها مراجعه کرده و عمل کاشت سبیل را انجام دهید.

برای انجام عمل کاشت سبیل، بیماران باید حداقل ۲۰ تا ۲۳ سال سن داشته باشند تا هورمون‌ها به اندازه کافی زمان داشته باشند تا به رشد موهای مطلوب بپردازند. بیشتر بیمارانی که تمایل به انجام عمل کاشت سبیل دارند، دارای بخش‌های کم‌پشت یا نامتقارن سبیل هستند.

عمل کاشت سبیل مو شامل برداشتن سبیل‌هایی از مناطق دیگر از بدن (مانند ناحیه پشت سر) و کاشت آنها در نواحی که سبیل‌های ضعیف و کمی دارای مو هستند، است. این عمل باید توسط یک متخصص موها انجام شود و به دلیل طولانی بودن و هزینه بالای آن، بیماران باید به دقت تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند این روش را انتخاب کنند یا خیر.

اگر شما تصمیم به انجام عمل کاشت سبیل دارید، بهتر است با یک متخصص موها مشورت کنید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید و از نتیجه‌ی بهتری برای رشد موهایتان بهره‌مند شوید.

 آیا من حائز شرایط کاشت سبیل هستم؟


زمانی که از لکه‌های طاسی یا الگوی پراکنده الوپسی رنج می‌برید می‌توانید در مورد انجام عمل کاشت سبیل تصمیم بگیرید.

آماده شدن برای انجام عمل کاشت سبیل


همانند همه عمل‌های دیگر کاشت مو، بیماران باید از یک هفته قبل از انجام عمل از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپیرین خودداری کنند زیرا در صورت مصرف این داروها، احتمال افزایش خونریزی در حین انجام عمل یا پس از آن وجود دارد. در صورت رعایت اقدامات احتیاطی قبل از انجام عمل کاشت سبیل، احتمال زنده ماندن فولیکول‌های تازه کاشته شده افزایش می‌یابد. از یک هفته قبل از انجام عمل کاشت سبیل باید از مصرف چای‌های گیاهی، ویتامین‌های یا داروهای ضدالتهابی نیز پرهیز کنید.

عمل کاشت سبیل چگونه انجام می‌شود؟


روش‌های مختلفی برای انجام عمل کاشت سبیل وجود دارد که رایج‌ترین آن‌ها شامل استخراج واحد فولیکولار یا FUE و کاشت موی مستقیم یا DHI است.

در این روش‌ها، موهای پشت سر بیمار برای کاشت سبیل استفاده می‌شود. در روش FUE، متخصص کاشت مو از پانج کوچکی برای برداشتن گرافت‌ها از قسمت اهداکننده استفاده می‌کند. هر گرافت شامل یک تا چهار فولیکول مو است که توسط تکنسین کاشت مو به واحدهای کوچک‌تر که شامل ۱ تا ۲ فولیکول مو است تقسیم می‌شوند. سپس توسط متخصص کاشت مو، سوراخ‌های دقیقی در ناحیه سبیل برای کاشت موها ایجاد می‌شود تا جهت موهای کاشته شده طبیعی باشد. در روش استخراج واحد فولیکولار نتایج بسیار عالی بدون باقی ماندن اسکارهای زیاد حاصل می‌شود. اما این روش زمان‌برتر و گران‌تر از روش‌های دیگر است و باید توسط متخصصین بسیار متبحر انجام شود.

در روش کاشت موی مستقیم، از میکرو پانچ‌ها برای برداشتن گرافت‌های مویی از قسمت اهداکننده استفاده می‌شود. عرض این میکرو پانچ‌ها فقط چند میلی‌متر است و باعث می‌شود که اسکارهای ایجاد شده در ناحیه اهداکننده بسیار نامشهود باشد. این روش نیز نتایج بسیار خوبی دارد و معمولاً زمان انجام آن کوتاه‌تر از روش FUE است.

به هر حال، برای انتخاب بهترین روش کاشت سبیل، بهتر است با یک متخصص موها مشورت کنید.

 دوران بهبودی پس از کاشت سبیل


دوران بهبودی پس از کاشت سبیل

 

دوره بهبودی پس از کاشت سبیل بسیار کوتاه است. پس از رشد موها، بیمار می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود، از جمله راه رفتن، ادامه دهد. در روز دوم، وی می‌تواند به فعالیت‌های روزانه بازگردد. با این حال، برای مدتی باید از فعالیت‌های شدیدتر خودداری کند. یکی از توصیه‌های مهم در دوره بهبودی پس از کاشت سبیل، خشک نگه داشتن سبیل‌هاست تا محیطی مناسب برای رشد موهای جدید ایجاد شود.

 خطرات احتمالی و عوارض کاشت سبیل


با این که برای برداشتن مو از شکاف‌های بسیار ریز استفاده می‌شود اما هنوز احتمال بروز عفونت‌های خفیف وجود دارد که به راحتی با مصرف آنتی بیوتیک درمان می‌شود. علاوه بر این، تورم و کبودی غیر عادی نیز ممکن است پس از کاشت سبیل ایجاد شود. در این موارد توصیه می‌شود که با متخصص مو تماس بگیرید.

عوارض جانبی کاشت سبیل


عوارض جانبی کاشت مو شامل تورم در منطقه اهداکننده و ناحیه تحت درمان هستند که یک واکنش طبیعی پس از انجام عمل کاشت مو است. برخی از بیماران ممکن است تورم شدیدتری تجربه کنند که با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضد التهاب، در مدت چند هفته پس از عمل کاشت مو بهبود می‌یابد. ارزش ذکر دارد که موهای تازه کاشته شده تا دو هفته پس از عمل ممکن است ریزش کنند، اما بعد از دو تا سه ماه و پس از دوره بهبودی، شروع به رشد مجدد می‌کنند.

 میزان موفقیت عمل کاشت سبیل


تخمین زده می‌شود که ۹۰ درصد از عمل‌های کاشت سبیل که توسط متخصصین متبحر انجام می‌شود موفقیت‌آمیز است. زنده ماندن گرافت های یک عامل بسیار مهم است که به تبحر و تخصص پزشک بستگی دارد پس در انتخاب پزشک دقت کنید.

 پس از انجام عمل کاشت سبیل


موهای جدید به طور طبیعی پس از دو تا سه هفته شروع به رشد می‌کنند و شما خواهید توانست موهای جدید را در قسمت‌هایی که قبلاً مو نداشت مشاهده کنید.

 سؤالات رایج در مورد کاشت سبیل


آیا عمل کاشت سبیل یک عمل مطمئن و بی‌خطر است؟

بله، عمل کاشت سبیل در مقایسه با عمل‌های زیبایی دیگر یک عمل نسبتاً مطمئن و بی‌خطر است و فقط احتمال بروز عفونت‌های جزئی (به ندرت) در آن وجود دارد بنابراین جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

آیا نتایج حاصل از کاشت سبیل رضایت‌بخش است؟

با فرض این که شما یک متخصص پیوند موی متبحر را انتخاب کرده‌اید از ظاهر سبیل‌های تازه کاشته شده خود راضی خواهید بود. ۹۰ درصد گرافت هایی که توسط یک متخصص متبحر کاشته شده‌اند، زنده خواهند ماند.

 چرا برای کاشت سبیل از روش استخراج واحد فولیکولار استفاده می‌شود؟

در حالی که انجام این روش به زمان بیشتری نیاز دارد اما باعث باقی ماندن اسکارهای دائمی نمی‌شود و شما می‌توانید به راحتی سبیل‌های خود را اصلاح کنید بنابراین بیشتر عمل‌های کاشت سبیل به روش استخراج واحد فولیکولار انجام می‌شوند.

فهرست مطالب

مشاوره رایگان