آدرس: تهران، میدان سلماس، ضلع شرقی میدان، پلاک 21، واحد 1 کلینیک تخصصی پوست و مو رازی

لیزر موهای زائد مردان: صورت، زیر بغل و ناحیه تناسلی آقایان

لیزر موهای زائد برای آقایان ایده‌آل است، چون برای کل بدن به یک اندازه قابل استفاده است و نتایج بلندمدت و ماندگاری را به دست می‌دهد. موی زائد چه چند دسته‌ی کوچک باشد، چه کل پشت، سینه یا شکم پوشیده از انبوه مو باشد، لیزر به خوبی می‌تواند این موهای زائد را از بین ببرد.

رشد موهای زائد بعد از درمان با لیزر به حداقل می‌رسد و موهایی که مجدداً رشد می‌کند، زبر یا تیغ‌تیغی نیست؛ رشد موهایی که تحت تابش لیزر قرار می‌گیرند، برای همیشه به میزان 90 درصد کاهش می‌یابد.

بهترین راه برای آقایانی که از پوشیده شدن پوستشان زیر انبوه مو ناراحت هستند و می‌خواهند پوستی صاف و بدون مو داشته باشند، کدام است؟ درست است که راه‌هایی مانند استفاده از تیغ و وکس وجود دارد، اما آیا تا به حال به لیزر موهای زائد فکر کرده‌اید؟ یکی از دلایل ایده‌آل بودن لیزر موهای زائد برای مردان این است که این روش فوق‌العاده برای تمام بدن کاربرد دارد و نتایج آن نیز ماندگار است. مهم نیست که فقط می‌خواهید چند تار مو را از بین ببرید یا این که می‌خواهید از موهای زائد تمام بدن خلاص شوید، لیزر موهای زائد شما را به نتیجه‌ی دلخواه می‌رساند. کلینیک زیبایی رازی لیزر موهای زائد را به آقایانی که می‌خواهند، پوستی صاف و بدون مو داشته باشند، ارائه می‌دهد.

لیزر موهای زائد برای چه قسمتهایی از بدن مردان مناسب است؟


بسیاری از آقایان می‌خواهند موهای زائد بخشهای بزرگی از بدن را مانند پشت بدن، سینه و پاها از بین ببرند. موهای زائد پشت بدن و موهای ضخیم یا پرپشت سینه باعث ناراحتی و خجالت بسیاری از آقایان می‌شود. خوشبختانه آقایان می‌توانند با استفاده از لیزر با موهای زائد گونه، چانه، خط فک، صورت، کل پشت بدن، شانه، سینه، شکم، بازو، زیربغل، کل پا، باسن، اطراف مقعد، ناحیه‌ی شرمگاهی و تناسلی خداحافظی کنند.

لیزر موهای زائد برای مردان چه مزیتی دارد؟


لیزر موهای زائد برای مردان چه مزیتی دارد

ظاهر زیباتر

هر روز تعداد بیشتری از آقایان به دلیل داشتن موهای زائد معذب می‌شوند، خجالت می‌کشند و مشتاقانه به جستجوی روشی موثر با نتایج ماندگارتر برای از بین بردن موهای زائد برمی‌آیند. برخی مردان از انبوه موهای زائد، به ویژه موهای پشت بدن و شانه‌ها خجالت می‌کشند و می‌خواهند با از بین بردن این موها، پوستی صاف و زیبا پیدا کنند. اما به جز دلایل ظاهری، بسیاری از مردان به دلیل فعالیت در زمینه‌های خاصی مانند هنرپیشگی درصدد از بین بردن یا کاهش موهای زائد برمی‌آیند، آقایانی که مدل یا بازیگر هستند و ورزشکارانی مانند شناگران، دوچرخه‌سواران و دوندگان دو و میدانی از طرفداران جدی لیزر موهای زائد به شمار می‌آیند.

دلایل دیگر

آقایانی که دوست ندارند ناحیه‌ی ریش (پایین صورت و چانه) را با تیغ اصلاح کنند، می‌توانند از لیزردرمانی استفاده کنند. لیزر علاوه بر این که نیاز به اصلاح هر روزه را از بین می‌برد، از تحریک پوست و ابتلا به فولیکولیت جلوگیری می‌کند، فولیکولیت عارضه‌ای است که اغلب آقایان آن را در نقاطی که یک یا چند فولیکول مو در اثر اصلاح با تیغ ملتهب می‌شود، تجربه می‌کنند.

مزایای لیزر موهای زاند نسبت به سایر روشها چیست؟


لیزر موهای زائد ایمن‌تر و بهتر از روش‌هایی مانند اصلاح با تیغ است و خطر سوختگی با تیغ یا موهای درون روئیده ناشی از تراشیدن با تیغ را به همراه ندارد. روش‌های دیگری مانند کرم موبر باعث سوختگی با مواد شیمیایی می‌شود، به علاوه برای این که وکس و موم تاثیرگذار باشد، لازم است که مو به اندازه‌ی کافی رشد کرده باشد، اما وقتی اجازه می‌دهید که مو تا به این اندازه رشد کند، از رسیدن به هدف اصلی یعنی داشتن پوستی صاف بازمی‌مانید، به علاوه وکس روشی دردناک است و التهاب و تحریک شدید پوست را در پی دارد.

لیزر موهای زائد بهترین روش برای درمان و پیشگیری از مشکل موهای درون روئیده است. الکترولیز روش دیگری است که در آن جریان برق در هر فولیکول مو برقرار می‌شود تا فولیکول گرم شود و از بین برود. متخصص در فرایند الکترولیز، سوزن استریلی را وارد تک‌تک فولیکول‌های ناحیه‌ی درمان می‌کند و سپس جریان برقی را در سطح پایین برقرار می‌کند. چون الکترولیز هر بار یک مو را هدف می‌گیرد، این روش زمان زیادی می‌برد، خسته کننده است و موفقیت آن به مهارت متخصص در یافتن فولیکولها بستگی دارد.

آیا همه آقایان کاندیدای مناسبی برای لیزر هستند؟


جوانان زیر 18 سالی که می‌خواهند لیزر موهای زائد انجام دهند، باید یکی از والدینشان در اولین جلسه مشاوره حضور داشته باشد یا رضایت‌نامه‌ی کتبی از یکی از والدین خود ارائه دهند. با توجه به ماندگار بودن نتایج لیزر موهای زائد لازم است که قبل از درمان به خوبی درباره‌ی آن فکر کنید و شرایط را با توجه به نیازها و انتظارات فردی خود در آینده ارزیابی کنید.

کاندیدای ایده‌آل لیزر موهای زائد فردی با پوست روشن و موی تیره است. افراد با پوست روشن و موی تیره بهترین نتیجه را از لیزردرمانی می‌گیرند، موهای زائد این افراد بعد از 6 ـ 8 جلسه درمان به میزان 75 درصد کاهش می‌یابد. البته افراد با پوست و موی تیره نیز می‌توانند از لیزردرمانی بهره بگیرند، اما به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند. افراد با موهای بور، قرمز و خاکستری نمی‌توانند با دستگاه‌های لیزر موجود به نتیجه‌ی چشمگیری برسند.

اقدامات لازم قبل از لیزر موهای زائد


برای لیزر موهای زائد، برخلاف وکس نیازی نیست که بگذارید تا موها بلند شود. موهای زائد باید قبل از لیزردرمانی به اندازه‌ی موهای دو سه روزه کوتاه شود و بلندی آن حداکثر سه میلی‌متر باشد. بنابراین موهای زائد را قبل از لیزردرمانی کوتاه کنید یا با تیغ اصلاح کنید. کوتاه بودن مو درمان را برایتان راحت‌تر می‌کند و انرژی لیزر سریع‌تر می‌تواند رو به پایین حرکت کند و به فولیکول برسد.

قرار گرفتن در معرض نور آفتاب یا استفاده از سولاریوم برای ناحیه‌ی تحت درمان از دو تا سه روز قبل از لیزردرمانی ممنوع است. 24 ساعت بعد از لیزر موهای زائد می‌توانید از اسپری برنزه کننده استفاده کنید. متخصص لیزردرمانی توصیه‌های لازم را با توجه به نوع پوست و ماهیت درمان مورد نظر ارائه می‌دهد.

 مراحل لیزر موهای زائد


مراحل لیزر موهای زائد

لیزر پرتو نور متمرکزی را روی پوست می‌تاباند که پوست آن را جذب می‌کند. نور به گرما تبدیل می‌شود و سلول‌های هدف این حرارت را جذب می‌کنند، بدون آن که آسیبی به بافت اطراف برسد. باید بدانید موهایی که در مرحله‌ی رشد فعال قرار دارند، بیشتر از بقیه تحت تاثیر لیزر قرار می‌گیرند، چون موهای این مرحله حاوی سطح مطلوبی از ملانین هستند که لیزر آن را مستقیماً هدف می‌گیرد.

هم شما و هم متخصص باید در طول درمان برای محافظت از چشم از عینک ایمنی استفاده کنید. متخصص هندپیس کوچکی را روی پوست می‌کشد تا پالس لیزر به پوست برسد. اسپری خنک کننده‌ی ملایمی را قبل از دریافت هر پالس لیزر روی پوست حس خواهید کرد. در هر شات لیزر در هر ثانیه ناحیه‌ای به بزرگی 18 میلی‌متر تحت پوشش قرار می‌گیرد. دستگاه لیزر مجهز به یک دستگاه خنک کننده‌ی دینامیک است که با خنک کردن پوست، درمان را راحت‌تر می‌کند. به نظر افرادی که لیزردرمانی را امتحان کرده‌اند، درد و ناراحتی ناشی از این روش مانند خوردن کش به پوست است، البته آستانه‌ی درد تمام بیماران با هم یکسان نیست.

تعداد جلسات درمان


پزشکان توصیه می‌کنند که حداقل 6 ـ 8 جلسه درمان در فواصل 6 هفته‌ای انجام شود تا موهای زائد به میزان 70 درصد کاهش پیدا کند. البته به شرطی می‌توانید به این نتیجه برسید که در موعد تعیین شده و راس شش هفته به کلینیک مراجعه کنید، البته ممکن است متخصص زمانبندی دیگری را پس از ارزیابی نوع پوست و مو توصیه کند.

درهر حال آقایان برای این که 85 درصد موهای زائدشان از بین برود، به دلیل بالا بودن میزان هورمون مردانه تستوسترون، معمولاً به 12 و گاهی اوقات 15 جلسه درمان نیاز دارند. موهای باقیمانده روشن‌تر و نرم‌تر خواهد بود و با درمانهای نگهدارنده‌ای که هر 4 ماه یکبار انجام می‌شود، به خوبی کنترل می‌شود. بسیاری از آقایان تمایل دارند که بعد از تکمیل دوره‌ی لیزر موهای زائد، لیزردرمانی را برای جوانسازی پوست انجام دهند تا ظاهر کلی پوستشان بهتر شود.

مراقبت بعد از لیزر موهای زائد


قرار گرفتن در معرض نور خورشید، حمام آفتاب، سولاریوم یا استفاده از اسپری برنزه کننده به طور کلی از دو تا سه هفته قبل از لیزر موهای زائد تا یک تا دو هفته بعد از درمان ممنوع است. پزشکان توصیه می‌کنند که از کرم ضدآفتاب با 30+ SPF استفاده کنید. چون پوست بعد از لیزردرمانی به آفتاب حساس می‌شود، بعد از درمان مراقب تابش آفتاب روی پوست باشید و دقت کنید که پوست در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرد. ریزش موها حداکثر دو هفته طول می‌کشد و در نهایت در روز چهاردهم می‌ریزد.

پوست ناحیه‌ی درمان را سه روز بعد از لیزردرمانی، برای تسهیل فرایند ریزش مو لایه‌برداری کنید. اگر بعضی موها از پوست جدا نشد، اتفاقی که گاهی اوقات رخ می‌دهد، پوست را اصلاح کنید و موضوع را در جلسه‌ی بعد به متخصص اطلاع دهید. وقتی لیزردرمانی شروع می‌شود، بیرون کشیدن مو از فولیکول اثر لیزر را از بین می‌برد. بنابراین وکس یا استفاده از موچین بعد از لیزر موهای زائد توصیه نمی‌شود. بااین حال اگر لازم بود که موهای زائد را بین جلسات درمان از بین ببرید، می‌توانید از تیغ، قیچی یا کرم موبر استفاده کنید.

آیا نتایج لیزر موهای زائد دائمی است؟


آیا نتایج لیزر موهای زائد دائمی است

لیزر روشی دائمی برای از بین بردن موهای زائد است که موها را در مرحله‌ی رشد (آناژن) برای همیشه از فولیکول جدا می‌کند. 85 درصد موها در هر زمان مفروض در مرحله رشد قرار دارد و می‌توان آنها را با استفاده از لیزر از بین برد. موهایی که در مرحله رشد قرار دارند، به این دلیل که سرشار از پروتئین، سلولهای کراتینیزه شده و ملانین هستند، بهترین پاسخ را به لیزر می‌دهند. مدت زمان باقی ماندن مو در مرحله‌ی رشد به آرایش ژنتیکی هر فرد بستگی دارد.

فاز رشد یا آناژن مو گاهی چند سال طول می‌کشد و موهای آناژن در این مدت تقریباً 85 درصد از موها را تشکیل می‌دهد. فولیکول مو در پایان فاز آناژن وارد مرحله کاتاژن یا گذار و سپس مرحله تلوژن یا استراحت می‌شود، ریزش مو در مرحله استراحت شروع می‌شود و در این میان فولیکول تحریک می‌شود تا چرخه‌ی جدیدی را شروع کند. مو در مراحل گذار و استراحت چرخه‌ی رشد مو نسبت به لیزردرمانی حساس نیست.

مدت زمان مراحل رشد مو در افراد مختلف، یکسان نیست و به آرایش ژنتیکی (DNA)، وضعیت سلامتی و جنسیت هر فرد بستگی دارد. شکل فولیکول و رنگ مو نیز بر زمانبندی این مراحل اثر می‌گذارد. فولیکول مو به موازات برگشت به فاز رشد، نسبت به لیزر حساس می‌شود و می‌توان آن را با استفاده از لیزر برای همیشه از بین برد. بنابراین لازم است که درمان تکرار شود تا فولیکول‌هایی هدف لیزر قرار بگیرند که در جلسه‌ی قبلی در فاز رشد قرار نداشتند. همچنین لازم است که درمان در فواصل طولانی‌تر برای حفظ نتیجه تکرار شود تا موهای فولیکول‌های جدید هم از بین برده شود. به همین دلیل است که پزشکان توصیه می‌کنند دو یا سه جلسه لیزردرمانی در هر سال برای حفظ نتیجه انجام شود. لیزر موهای زائد تیره و ضخیم را بهتر از موهای روشن نازک از بین می‌برد.

اگر رنگ طبیعی پوست و مویتان تیره است، لیزردرمانی باز هم برای شما مفید خواهد بود، هرچند لازم است که درمان در دفعات بیشتری تکرار شود تا نتیجه‌ی رضایت بخشی به دست بیاید. سالها است که لیزردرمانی با اهداف درمانی و زیبایی گوناگون انجام می‌شود.

آیا لیزر موهای زائد ایمن است؟


اکثر افرادی که از لیزردرمانی بهره می‌گیرند، متوجه می‌شوند لیزردرمانی روشی ایمن است که به خوبی می‌توانند آن را تحمل کنند. به نظر نمی‌آید که لیزردرمانی عوارض درازمدتی را به دنبال داشته باشد.

بااین حال برخی بعد از لیزردرمانی با عوارض جانبی جزئی روبرو می‌شوند. متخصص پوست معمولاً ابتدا بخش کوچکی از پوست را تست می‌کند تا واکنش پوست به لیزر را بررسی کند، سپس درمان را در صورت مطلوب بودن شرایط، بر روی ناحیه‌ی بزرگتر انجام می‌دهد.

افرادی که می‌خواهند برای رفع موهای زائد از لیزر استفاده کنند، حتماً باید ابتدا با یک پزشک مجرب مشورت کنند.

عوارض جانبی


عوارض لیزر موهای زائد انگشت‌شمار است و اکثر این عوارض جانبی اندک، جزئی و موقتی است. در صورت مواجهه با عوارض جانبی مزمن حتماً به متخصص پوست مراجعه کنید. عوارض جانبی لیزر عبارت است از:

  • تحریک و قرمز شدن پوست
  • پوسته پوسته شدن پوست
  • تغییر رنگ پوست
  • خطر عفونت پوست

قیمت لیزر موهای زائد مردان چقدر است؟


هزینه لیزر موهای زائد آقایان بستگی به تعداد جلسات مورد نیاز برای رفع موهای زائد و گسترگی محل تحت درمان دارد. محل جغرافیایی کلینیک، شهرت و تبحر دکتر نیز از دیگر عوامل مهم در تعیین هزینه لیزر موهای زائد مردان هستند.

پرسشهای متداول 


آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان میشود؟

این افسانه که لیزر موهای زائد باعث سرطان می‌شود، کاملاً بی‌اساس است. لیزر طراحی خاصی دارد که به آن اجازه می‌دهد تا از سلول‌های پوست عبور کند و فقط فولیکول‌های موی قرار گرفته در عمق پوست را هدف قرار ‌دهد.

لیزرهای مورد استفاده در لیزر موهای زائد تشعشع بسیار کمی را تولید می‌کنند. اما تصور نمی‌شود که این میزان تشعشع مضر باشد و شواهدی موجود نیست که نشان بدهد، لیزر موهای زائد باعث سرطان پوست بشود.

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری میشود؟

در این مورد نیز شواهدی وجود ندارد که ارتباط بین لیزر موهای زائد و ناباروری را نشان بدهد. لیزر فقط در پوست نفوذ می‌کند و به بقیه‌ی اندامها نمی‌رسد و تاثیری بر آنها نمی‌گذارد. لیزر موهای زائد معمولاً، حتی برای ناحیه‌های حساسی مانند کشاله ران ایمن است.

 

مشاوره رایگان