آدرس: تهران، میدان سلماس، ضلع شرقی میدان، پلاک 21، واحد 1 کلینیک تخصصی پوست و مو رازی

انواع روش های پروتز لب ؛عوارض و قیمت آن

در صورتی که به دنبال برخورداری از لب‌های برجسته و قلوه‌ای هستید، امکان دستیابی به این شرایط از طریق عمل جراحی زیبایی پروتز لب از طریق وارد کردن یک بافت نرم و انعطاف‌پذیر به لب‌ها وجود دارد. با وجودی که بسیاری افراد تمایل دارند از روش تزریق ژل و چربی برای دستیابی به نتایج مورد نظر خود در ارتباط با وضعیت ظاهری لب‌ها استفاده کنند، پروتز لب می‌تواند یک روش دائمی‌تر و دارای نتایج قابل بازگشت برای برجسته کردن لب‌ها و ایجاد ظاهر جوان و جذاب برای آنها باشد. به این منظور پروتز لب از طریق یک شکاف کوچک به ناحیه مورد نظر وارد شده و نتایج ماندگار در ارتباط با ظاهر برجسته، قلوه‌ای و زیبا برای لب‌های فرد ایجاد خواهد کرد.

در صورتی که به دنبال لب‌های برجسته‌تر و زیباتر به صورت دائمی هستید، پروتز لب می‌تواند بهترین روش درمان قابل استفاده به این منظور باشد. پروتز لب می‌تواند نتایج نیمه ماندگار و ماندگار برای فرد ایجاد کرده و در صورت نیاز هنگامی که بیمار از نتایج درمان راضی نباشد، امکان خارج کردن پروتز از لب‌ها و بازگشت نتایج درمان به حالت عادی وجود خواهد داشت. به این منظور لازم است با جراح پلاستیک ملاقات و صحبت شده و مناسب بودن این درمان برای فرد مورد بررسی قرار گیرد. توجه داشته باشید برجسته کردن لب‌ها با پروتز یک روش جراحی با حداقل سطح تهاجم است که برای بهبود ظاهر لب‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر یا رزرو نوبت با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۳۳۴۰۲۹ و ۰۲۱۸۸۳۳۳۲۵۹ تماس حاصل فرمایید.

پروتز لب چیست؟


عمل جراحی برجسته کردن لب با استفاده از پروتز یک روش دائمی برای قلوه‌ای و حجیم کردن لب‌ها و تغییر شکل آنها محسوب می‌شود. پروتز لب، که به صورت یک لوله پر شده با مواد مصنوعی طراحی شده است، به منظور ایجاد ظاهر قلوه‌ای و برجسته به لب‌ها اعمال می‌شود. این روش می‌تواند به عنوان یک راهکار ایده‌آل برای افرادی باشد که به دنبال بهبود ظاهر جذاب، برآمده و زیبایی لب‌ها هستند. همچنین، امروزه این روش قابل استفاده است تا اندازه، ظاهر، تقارن و تناسب لب‌ها را تصحیح کند و از این طریق بهبودی در اعتماد به نفس و احساس فرد درباره ظاهر خود ایجاد کند. این روش با وجود دائمی بودن نتایج، در هر زمان لازم می‌توان پروتز را از لب جدا کرده و به حالت اولیه بازگرداند.

1

افراد مناسب برای استفاده از پروتز لب


افرادی که به دنبال داشتن لب‌های بزرگ‌تر و حجیم‌تر هستند، ممکن است به استفاده از پروتز لب روی بیاورند. این امر معمولاً در افرادی که با بالا رفتن سن، لب‌هایشان نازک‌تر شده و کلاژن آن‌ها از بین رفته است، رخ می‌دهد. در این موارد، پروتز لب می‌تواند به عنوان یک راهکار برای بازگرداندن حجم و شکل زیبایی به لب‌ها مورد استفاده قرار گیرد. انتخاب پروتز مناسب برای هر فرد باید با توجه به اهداف و شرایط درمانی وی باشد.

افرادی که قصد دارند از روش جراحی زیبایی پروتز لب استفاده کنند، باید از سطح سلامت مناسبی برخوردار باشند و انتظارات و اهداف واقع‌بینانه‌ای از نتایج درمان خود داشته باشند. همچنین، اگر در لب‌ها عفونت یا جوش فعال وجود داشته باشد، این روش برای فرد مناسب نیست زیرا احتمال افزایش عفونت وجود دارد.

استفاده از پروتز لب می‌تواند یک راه حل مناسب برای افرادی باشد که از استفاده ژل‌های موقت خسته شده و به دنبال روشی دائمی تر برای بهبود شکل و حجم لب‌ها هستند. با این حال، افرادی که به بیماری لوپوس مبتلا هستند یا دارای نارسایی در ارتباط با لخته شدن خون و مشکلات بافت پیوندی هستند، نباید از این روش استفاده کنند.

انواع پروتزهای قابل استفاده برای برجسته کردن لب‌ها


آلودرم

آلودرم

آلودرم یک نوع پروتز گرفته شده از بافت پوست است که به دقت از پوست افراد مرده اهدا کننده گرفته می‌شود. به این منظور لایه ضخیم، غنی از فیبر، و عمیق پوست گرفته شده و برای خلاص شدن از دست سلول‌های اضافی با مواد شیمیایی شستشو داده می‌شود. به این ترتیب امکان انتقال بیماری از طریق پروتز به فرد دریافت کننده پروتز کاهش می‌یابد. بدن انسان به این نوع پروتز واکنش نشان نمی‌دهد و از آن به عنوان یک چارچوب برای رشد رگ‌ها خونی و سلول‌ها استفاده می‌کند. به هر حال با گذشت زمان، این نوع پروتز ممکن است توسط بدن جذب شده و بیش از نیمی از آن به تدریج از بین برود.

گورتکس

گورتکس

گورتکس یک جزء مصنوعی است که به عنوان جایگزینی برای کلاژن استفاده می‌شود. این ماده یک نوع غشا طبیعی است که بدن به آن واکنش آلرژیک نمی‌نماید و امکان برجسته کردن لب‌ها به صورت دائمی از طریق آن فراهم می‌شود. ماده استفاده شده در گورتکس، دارای ساختار متخلخلی است که امکان رشد بافت و جلوگیری از حرکت ناخواسته پروتز را فراهم می‌کند. همچنین، این ساختار متخلخل اجازه نفوذ سلول‌های سفید خون به آن را ممکن می‌سازد.

قبل از جراحی


قبل از جراحی، لازم است مشاوره کامل با یک جراح پلاستیک انجام شده تا به این ترتیب درک مناسب از جزئیات درمان و نیز عوارض جانبی و خطرات آن ایجاد شود. در این زمان جراح سابقه درمان بیمار را بطور کامل بررسی می‌کند تا به این ترتیب مطمئن شود دلیلی برای منع استفاده از این درمان برای فرد وجود نداشته باشد. علاوه بر این در جلسه مشاوره از صورت بیمار عکس گرفته می‌شود تا در ادامه بتوان نتایج پس از درمان را با نتایج قبل آن مقایسه کرد.

در طول جراحی


عمل جراحی پروتز لب معمولاً ساده است و در طول مدت ۳۰ دقیقه انجام می‌شود. به این منظور معمولاً از بی‌حسی موضعی برای بیمار استفاده شده، اما امکان استفاده داروی تسکین دهنده نیز به همراه این روش برای فرد وجود دارد. در طول عمل جراحی، پزشک متخصص جراح زیبایی چهار شکاف بسیار کوچک در چهار گوشه لب‌های فرد ایجاد کرده و به منظور وارد کردن پروتز از یک تونل در لب استفاده می‌کند. ظاهر و اندازه این تونل برای ایجاد نتایج متوازن و طبیعی برای لب‌ها از اهمیت خاص برخوردار است. به منظور تکمیل این درمان، پروتز لب به تونل وارد شده و در داخل لب‌ها قرار می‌گیرد. در نهایت شکاف‌های ایجاد شده با استفاده از نخ بخیه قابل جذب نازک بسته خواهد شد. در ادامه پروتز وارد شده به لب با بافت طبیعی لب آمیخته شده و به این ترتیب برجستگی و حجم لب‌ها افزایش یافته و نتایج دائمی برای فرد تا زمان باقی ماندن پروتز در لب‌ها ایجاد می‌گردد.

پس از جراحی

بعد از جراحی برجسته کردن لب با پروتز، لب‌های فرد ممکن است اندکی متورم و دردناک شوند. این وضعیت ممکن است در روزهای اول پس از جراحی باعث ظاهر غیرعادی لب‌ها شود، اما با گذشت زمان، این شرایط به تدریج بهبود می‌یابد و نتایج نهایی درمان قابل مشاهده می‌شود. همچنین، ممکن است بعد از جراحی، بی‌حسی موقتی در لب‌ها ایجاد شود، اما این وضعیت نباید بیش از چند روز ادامه داشته باشد. برخی افراد ممکن است پس از جراحی با مشکلات خاص در صحبت کردن مواجه شوند و این وضعیت تا زمان عادت به پروتز لب ادامه خواهد داشت. همچنین، ممکن است فرد به صورت موقت با مشکلاتی در مصرف غذا و مایعات مواجه شود.

ترمیم کامل لب‌ها نیازمند چند هفته زمان است و در این مدت، ورم کامل ایجاد شده در لب‌ها کاهش می‌یابد. در این زمان، جراحت و زخم‌های باقیمانده از جراحی باید به حداقل رسیده و در گوشه‌های دهان پنهان شده باشند. لازم به ذکر است که شکاف‌های ایجاد شده برای این درمان بسیار کوچک هستند و برای دیگران قابل تشخیص نیستند.

ریکاوری


ریکاوری پس از این درمان به حدود ۲ تا ۶ هفته زمان نیاز دارد، اما بیمار می‌تواند در چند روز اول پس از درمان از آرایش کردن برای پنهان کردن عوارض جراحی استفاده کند. پس از این درمان بیمار ممکن است مقداری ناراحتی و درد داشته باشد. به هر حال کنترل این درد و ناراحتی به خوبی از طریق داورهای مسکن قابل تهیه از داروخانه‌ها بدون نسخه پزشک وجود امکان‌پذیر می‌باشد. پس از جراحی معمولاً به فرد توصیه می‌شود در چند روز اول از نوشیدن مایعات گرم خودداری کرده و برای چند هفته از انجام فعالیت‌های شدید و نیز قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب نماید.

خطرات پروتز لب


پس از این درمان بیمار ممکن است با عفونت لب مواجه شده یا پروتز در محل مناسب قرار نگیرد. در نتیجه این شرایط ممکن است خارج کردن پروتز از لب غیر قابل اجتناب شود. احتمال ایجاد عفونت، سفت شدن لب‌ها، ایجاد جای زخم و واکنش آلرژیک پس از این درمان در موارد نادر مشاهده شده و این مشکلات از طریق خارج کردن پروتز از لب قابل درمان می‌باشند. این شرایط معمولاً باعث قرمز شدن، احساس خارش، درد و ناراحتی برای لب‌ها شده و لب‌های فرد متورم و غیر متقارن خواهند شد.

هزینه پروتز لب


هزینه پروتز لب به محل انجام جراحی، نوع پروتز انتخاب شده برای بیمار و تجربه جراح پلاستیک بستگی دارد.

فهرست مطالب

مشاوره رایگان